Verhuizen is een enerverende gebeurtenis die veel tijd, aandacht en organisatie vraagt. Weinig zaken zijn zo persoonlijk als uw eigen huis en haard. Als u gaat verhuizen wilt u uw bezittingen met een gerust hart toevertrouwen aan een verhuizer die uw vertrouwen waard is. Staal-Hartgers B.V. is al meer dan 100 jaar specialist op het gebied van verhuizingen!

Allereerst maken wij een afspraak om uw wensen te bespreken en in te schatten om hoeveel en wat voor bezittingen het gaat. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte met een gedetailleerde prijsopgave.

Na uw akkoord wordt de planning samen met u vastgesteld en kan de verhuizing plaatsvinden. Met geavanceerde verhuisliften en luchtgeveerde wagens verplaatsen of vervoeren wij uw kostbare inboedel zover als u wilt.

U kunt verpakkingsmateriaal van een hoogwaardige kwaliteit bij ons kopen, huren of in bruikleen nemen. Ook kunnen wij uw inboedel geheel of gedeeltelijk inpakken en demonteren of monteren wij eventueel uw meubels. Een flinke dosis ervaring, goed opgeleide medewerkers en een uitgebreid pakket aan diensten.

Zonder zorgen verhuizen! U kiest voor Staal-Hartgers B.V. die als Erkend Verhuizer maar al te graag voldoet aan de strenge eisen die de SAVAM aan Erkende Verhuizers stelt.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.