Verhuis- en opslagbedrijf in Apeldoorn

Voor opslag in Apeldoorn is Staal-Hartgers B.V. uw vertrouwde adres. Als verhuis- en opslagbedrijf zijn wij al bijna 100 jaar gespecialiseerd in dit vakgebied.

Opslag in Apeldoorn: perfect geregeld bij Staal-Hartgers B.V.

Gaat u bijvoorbeeld kleiner wonen en wilt u uw huisraad voor een korte of langere periode laten opslaan? Dan wilt u uiteraard dat uw spullen in een goed beveiligde, verwarmde en schone ruimte staan. Wij snappen dat heel goed en daarom voldoen onze opslagfaciliteiten aan strenge eisen. Zo worden uw bezittingen bij ons verpakt in opslagkisten die vervolgens geplaatst worden in een schone, droge en verwarmde ruimte.

Opslagruimte voor particulier en bedrijf

Kampt uw bedrijf met een gebrek aan opslagcapaciteit, dan helpt Staal-Hartgers B.V. u snel uit de brand. Wij beschikken over een volledig geautomatiseerde administratie waarmee u verzekerd bent van een minimale handling. De goederen die in onze opslag in Apeldoorn staan, zijn daarom altijd heel snel beschikbaar. Met ons geavanceerde voorraadbeheer kunnen we met één druk op de knop uw artikelen traceren en uitleveren. Transport en overslag van goederen kunt u trouwens ook met een gerust hart aan ons overlaten!

Verhuisservice en professioneel transport

Een verhuizing kan veel stress met zich meebrengen. Vooral als het snel moet gebeuren, of als het om heel veel, of kostbare bezittingen gaat. Wij kunnen u op alle fronten behulpzaam zijn en uw verhuizing van A tot Z voor u regelen. Of het nu om de inboedel van een woning gaat, of de inventaris van een groot kantoorpand. Onze goed opgeleide medewerkers zijn zeer ervaren en behandelen uw bezittingen met de grootste zorg. Vraag een vrijblijvende offerte aan als u zorgeloos wilt verhuizen, uw goederen veilig wilt laten transporteren, of op zoek bent naar opslag in Apeldoorn.

Klik hier voor de AVBV en AVVV.